Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Η CIA ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ……ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ



Η CIA «βλέπει» εξέγερση στην Ελλάδα Η CIA «βλέπει» εξέγερση στην Ελλάδα!!!

Έκθεση-σοκ κάνει λόγο για πιθανά αιματηρά επεισόδια και λεηλασίες.


Την έκπληξή της για το γεγονός ότι οι Έλληνες δεν έχουν βγει ακόμα στους δρόμους και... δεν έχουν αρχίσει να σπάνε, να καίνε και να ρημάζουν, όπως συνέβη στις μεγάλες ταραχές του Δεκεμβρίου του 2008, αλλά και στην περσινή πορεία με τους νεκρούς στη Marfin, εκφράζει η CIA στην έκθεσή της για την κατάσταση στη χώρα μας.

Στο κεφάλαιο με τίτλο «The world factbook», η CIA προειδοποιεί τους ξένους επενδυτές να είναι έτοιμοι για το χειρότερο σενάριο, όσο τα μέτρα λιτότητας γίνονται ολοένα και πιο βάρβαβα και συμπιέζουν τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες στο περιθώριο: «Τα δύσκολα είναι μπροστά και οι σκληρές μεταρρυθμίσεις θα συναντήσουν τεράστιες αντιστάσεις που απειλούν να μπλοκάρουν το πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής και να οδηγήσουν ακόμη και σε αιματηρά επεισόδια». 

Όπως δημοσιεύει η «Δημοκρατία» , στην έκθεσή της η CIA προβάλει με ξεκάθαρο τρόπο την άνοδο της ανησυχίας που «θα μπορούσε να αμφισβητήσει την ικανότητα της κυβέρνησης να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις και τους στόχους του προϋπολογισμού, ενώ θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε ταραχές ή βία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου